1 mrt. 2013

Green Nature Producten #1

Ja hoor, daar ga ik weer. Als het goed is, is dit de ena laatste keer dat ik weer over de huishoudbeurs begin. Op de huishoudbeurs kon je een tasje kopen voor €10 vol met verzorgingsproducten. Dit kun je ook online kopen, maar er zijn ook een aantal verkooppu. Vandaag laat ik je de helft van de producten zien. Overmorgen de rest.
Deze producten bevatten allemaal Aloë Vera, dit is een plant waar het sap uit de bladeren wordt gehaald.

Dit is de Aloë Vera plant
 
PeelingDe ingrediënten. De peeling bevat wel SLS en parfum, helaas.Deze peeling (scrub die je boven je schouders gebruikt) bevat een soort zandkorreltjes die er voor zorgen dat je je gezicht kunt scrubben. Je moet zachtjes ronddraaiende bewegingen maken, anders kan je huid wat geïrriteerd raken. Dit is met mijn huid het geval. Op een gegeven moment trekt het vloeibare in je huid en houd je de korreltjes over. Het resultaat is een zachte huid het is wel aan te raden om je gezicht daarna lekker in te smeren met een dag- of nachtcrème.

Foot Cream


De tube lijkt net op een mega tandpasta tube. Ook zit er netjes een folietje overheen.


De ingrediënten.De substantie is fijn. Hij ruikt lekker fris, wat natuurlijk erg lekker is voor je voeten. :) Het is ook niet heel plakkerig of dik. Het trekt lekker in en als je er sokken overheen doet of gelijk in bed stapt, blijft het niet plakken. Hij voed prima. Kortom: een product die lekker is voor je voeten.

Hand CreamDe ingrediënten.

Ook deze handcrème verpakking lijkt op een tandpastatube. Precies hetzelfde als die van de voetencrème.


Deze substantie is wel iets dikker dan de voetencrème. Ook over dit product ben ik tevreden. Hij verzorgt mijn handen, en trekt lekker snel in.

Deze producten kun je online bestellen of bij deze verkooppunten.
Overmorgen komen de andere producten eraan!

Peeling 200 ml €4,95
Foot Cream 125 ml €3,95
Hand Cream 125 ml €3,95
(de verpakkingen zijn alleen iets anders)

Liefs,

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen